Länkar

(Uppdaterad senast 2012-08-28)

 

Länkar till vänner, terapeuefter samt lite annat!

 

De flesta har hemsidor här som jag rekommenderar, bara trycka på personens namn eller företag så kommer hemsidan fram! Då det finns ett telefon nr, så finns ingen hemsida.

 

 

 

Ewa Olsson - Medium - Staffanstorp - Ewa har kurser, stor seanser, privata sittningar med mera och reser runt om i Sverige. Ewa är en mycket glad och energirik person som bland annat är känd för sina roliga och innehållsrika kurser och storseanser, Ewa är även en god vän.

 

______________________________________

 

 

Akira Matsubara - Akupunktur - Akira är en mycket duktig akupunktör som har sin mottagning i Örebro. Akira kommer ursprungligen från Japan och är en pensionerad överläkare från neurologen på USÖ (Universitetssjukhuset Örebro). Rekommenderar honom varmt.

Akira nås dagtid/vardagar på 019 - 24 53 86

 

______________________________________

 

Mahima - Helhetsrytm - En healer, Yoga instruktör, sångerska, intuitiv musiker, håller meditationer, kurser och behandlingar samt inspiratör för inre och yttre hälsa. Mahima använder sig bland annat av tibetanska ljud skålar för att leda sina behandlingar och kurser. Reser runt om i Sverige men har sin fasta punkt i Sandviken. Nås via hemsidan.

 

Kan varmt rekommendera Mahima för behandlingar, kurser eller öppningsceremonier!

 

 

Olika föreningar , kursgårdar och dylikt

 

Kristna Fredsrörelsen - Ett steg inför fred....

______________________________

 

Waldorfskolefederationen - Länk till alla Waldorfskolor i Sverige...

_________________________

 

Ängsbacka Kursgård - En kursgård som arangerar kurser och festivaler. Kan varmt rekomendera deras festivalar då det verkligen är uppstyrt på alla tänkbara sätt!

 

Hjälporganisationer

 

Unicef - Bli världsförälder! Jag är det! :) För bara 100kr i månaden! Och du hjälper barn i HELA världen! Barn är trots allt vår framtid och det är den vi ska investera i! Eller vad säger du!?

 

SOS Barnbyar - Bli SOS vän! Jag är det! :) Och för bara 100kr i månaden , hjälper du de mest utsatta barnen på många olika sätt världen över! Som sagt, barn är det dyrbaraste vi har och det är dem vi måsta vara mest rädda om! : )

 

Web butiker

 

 

Clearly for Sweden - För rent vatten!

_________________________

 

Boarpskyckling - Hitta din affär för KRAV-märkt kyckling!

 

 

Och här slutar....

 

Här slutar Internet! =) Äntligen! ; )

 

 

 

Copyright © 2008-2013 www.indigohealing.se All rights reserved